MyPitbull

love-them                  

Κοινωνικοποίηση PITBULL

Είναι γεγονός ότι τα PITBULL έχουν εισπράξει μια πολύ αρνητική φήμη. Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε την ιστορία με το να ασχοληθούμε με το σκύλο μας και να του αφιερώσουμε τον απαιτούμε χρόνο. Κύριο σκοπό μας είναι να κτίσουμε έναν άριστο σύντροφό δίπλα μας και κατά δεύτερον να επανακτήσουμε τη σωστή εικόνα της φυλής.   
Η αλήθεια είναι ότι τα AMERICAN PITBULL όταν εκτρέφονται και εκπαιδεύονται σωστά, τότε κοινωνικοποιούνται ομαλά και γίνονται πολύ φιλικά. Με υψηλό επίπεδο ενέργειας και δύναμης, τα πίτμπουλ δεν είναι για όλους. Αλλά αν αποφασίσετε ότι τα πίτμπουλ είναι σωστή επιλογή για σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι  είναι εξαιρετικά ευφυή και πολύ πρόθυμα να μάθουν. Συχνά υπερέχουν σε εκπαίδευση υπακοής, σωματοφυλακής και αθλητισμό.

Ένα καλά εκπαιδευμένο Pit Bull μπορεί να είναι ένας σωστός πρεσβευτής για τη φυλή του και να δείξει στον κόσμο ότι με ένα στοργικό σπίτι και την σωστή εκπαίδευση, ένα πίτμπουλ μπορεί γίνει το καταλληλότερο κατοικίδιο.

Βέβαια, πολύ πριν αποφασίσετε να εκπαιδεύσετε το pitbull σας, το κλειδί στην επιτυχία είναι η πρόωρη κοινωνικοποίηση. 
Έχετε ένα νέο κουτάβι πίτμπουλ, ή σχεδιάζετε για να πάρετε ένα σύντομα, προσπαθήστε να κάνετε  την κοινωνικοποίηση του, την ύψιστη προτεραιότητα σας. Είναι σημαντικό το Pit Bull κουτάβι σας να μάθει  να αισθάνεται άνετα με μια ποικιλία από ανθρώπους και καταστάσεις από πολύ μικρή ηλικία. Εκθέστε το σε παιδιά, άνδρες, γυναίκες, και άλλα ζώα. Βάλτε το να συνηθίσει να το αγγίζουν. Αυτή η πρόωρη κοινωνικοποίηση είναι το πιο σημαντικό συστατικό του προγράμματος κατάρτισης του κουταβιού σας.

 

Βασική Υπακοή PITBULL


Είναι πολλές φορές που έχουμε συναντήσει φυλές σκύλων και αναμεσά τους pitbull που έχουν προβλήματα συμπεριφοράς, είναι κακομαθημένα, δεν υπακούουν, «τραβούν» στη βόλτα και δείχνουν αυξημένη επιθετικότητα είτε προς ανθρώπους αλλά είτε προς άλλα ζώα. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχει γίνει σωστή δουλειά στην κοινωνικοποίηση του pitbull και απαραίτητα απαιτείται η βασική υπακοή του σκυλιού από κάποιο ειδικό. Μόλις αντιληφθούμε, από μικρή ακόμα ηλικία, προβλήματα στην συμπεριφορά του pitbull μας, πρέπει να ανατρέξουμε σε ειδικό εκπαιδευτή. Τα PITBULL σε γενικές γραμμές είναι κτητικά και αυταρχικά σκυλιά και απαιτείται πολλή δουλειά στη σωστή εκπαίδευσή τους.


Η επιτυχία μας σχετικά με την βασική υπακοή ενός pitbull κουταβιού επιτυγχάνεται με μικρά βήματα. Προπονήσεις με το σκυλί σας που διαρκούν 10-15 λεπτά, 2-3 φορές την ημέρα. Αυτό είναι ιδιαίτερα αληθές για τα pitbull κουτάβια, λόγω της πολύ μικρής προσοχής τους. Μεγαλύτερη διάρκεια στα μαθήματα  μπορεί να προκαλέσει ακόμα και ένα ενήλικο pitbull και να βαρεθεί πολύ εύκολα. Ξεκινάμε τη διδασκαλία με βασικές εντολές όπως να καθίσει, να ξαπλώσει, να μείνει κ.α. Μόλις συνειδητοποιήσουμε ότι το pitbull σας έχει κατανοήσει και εφαρμόζει τις βασικές εντολές, τότε μπορούμε να κινηθούμε προς κόλπα διασκέδασης και προηγμένες εντολές.

 

Σωματοφυλακή και Προστασία Χώρου

Σε μια περίοδο με αυξημένο το φαινόμενο της εγκληματικότητας, επικρατεί μια ανασφάλεια στο κόσμο όχι μόνο στις μετακινήσειςpitbull-ps200-x-sleeve-bite-schutzhund-sleeve-1 του αλλά μέσα στον ίδιο του το σπίτι όπου θεωρείται ο πιο ασφαλές σημείο για τον καθένα από εμάς. Δυστυχώς, τα μέσα που χρησιμοποιήσουμε (π.χ. συναγερμοί, κάμερες, ρολά ασφαλείας, πόρτες ασφαλείας) ώστε να διαφυλάξουμε εμάς, την οικογένειά μας και την περιουσία μας είναι δαπανηρά και μη αποδοτικά για το κόστος τους.

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη διαίσθηση ενός σκύλου όπως επίσης τίποτα δεν συγκρίνεται με έναν σκύλο – σύντροφο ο οποίος δεν αψηφά τίποτα μπροστά στην προστασία του αφεντικού του.

Δειτε φωτογραφιες μας ...

Επικοινωνια

Χαλκίδα, ΤΚ: 34100
Τηλ. Επικοινωνίας: 6947697414