MyPitbull

love-them                  

Διατροφικές Συνήθειες

Μια από ποιο κρίσιμες ερωτήσεις είναι το “Ποια είναι η καλύτερη τροφή για τα Pitbull;”.  Αυτό είναι ερώτημα που απασχολεί πολλούς νέους ιδιοκτήτες American pitbull  οι οποίοι ανησυχούν για την υγεία, την ευημερία και την ανάπτυξη των σκύλων τους.


Είναι γεγονός ότι η διατροφή του pitbull επηρεάζει άμεσα κάθε πτυχή της ζωής του, όπως τις συνήθειες του, τη συμπεριφορά του, την υγεία του, τη γενική ευημερία του και την εμφάνιση του. Συνεπώς η διατροφή είναι μια μεγάλη ευθύνη.

Τελικά οι εραστές της φυλής των Pitbull είναι αρκετά ενημερωμένοι για την παροχή υγιεινών και ισορροπημένων τροφών που δίνουν στα σκυλιά τους. Από πού να ξεκινήσουν την αναζήτησή μας για να βρούν την καλύτερη τροφή για τα Pitbull τους; Ποιες είναι οι επιλογές μας, και ποιον μπορούμε να εμπιστευθούμε ούτε;


Επιλέγοντας τις καλύτερες τροφές σκύλων μπορεί να είναι μια λάθος απόφαση - αλλά γιατί πρέπει να είναι τόσο δύσκολο;

Για όλους τους παραπάνω λόγους, δημιούργησα τη συγεκριμένη ενότητα.

Από προσωπική εμπειρία ως εκτροφέας pitbull γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι είναι δύσκολο να δούμε καθαρά μέσα από όλες τις αντικρουόμενες απόψεις, διαφημιστικές εκστρατείες, και τακτικές μάρκετινγκ που περιβάλλουν τη βιομηχανία τροφών για σκύλους.

Μετά από χρόνια που πειραματίζομαι με διαφορετικές τροφές σκύλων έχω φτάσει σε ένα ατυχές συμπέρασμα. Δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των μεγάλων εμπορικών εταιρειών τροφών για σκύλους είναι πολύ πιο επικεντρωμένη στην εξαγωγή των χρημάτων από τις τσέπες μας και όχι την υγεία και την ευημερία των σκύλων μας.

Έτσι, όταν έθεσα ως στόχο να καθορίσω την καλύτερη τροφή για σκύλους, ο κύριος στόχος μου ήταν πάντα η υγεία, η ζωτικότητα και η μακροζωία των σκυλιών μου. Προσωπικά θέλω τα σκυλιά μου να ευδοκιμούν και νααπολαμβάνουν μια ποιοτική ζωή. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να καθορίσετε και εσείς την καλύτερη τροφή για το pitbull σας και να κάνετε τη διατροφή του μια σοβαρή υπόθεση.

Τα οφέλη ενός υγιούς, καλά ισορροπημένη και θρεπτική διατροφή τροφίμων σκυλιών

Μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή τροφίμων σκυλιών προωθεί: Το υγιές δέρμα και τρίχωμα, ισχυρά ανεπτυγμένα οστά, φωτεινά μάτια, σταθερά κόπρανα, μακροζωία, υγιή δόντια και ούλα, λιγότερες επισκέψεις στον κτηνίατρό σας, λιγότερα πεπτικά προβλήματα, ενέργεια, ζωτικότητα, λιγότερα προβλήματα συμπεριφοράς και πάνω από όλα υγεία. Θα έλεγα ότι αξίζει τον κόπο, έτσι δεν είναι;

Πώς η κακή διατροφή επηρεάζει το pitbull σας;

Μια φτωχή διατροφή οδηγεί σε: Καρκίνο, εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, ηπατική ανεπάρκεια, υποτονική συμπεριφορά ή υπερκινητικά, σάπιες αέριο, διάρροια, θαμπό παλτό και βαριά σκόρπισμα, επιληψία, έμετος, λοιμώξεις του αυτιού, σε κίνδυνο της καρδιάς νεφρών, καχεκτική ανάπτυξη, αποδυνάμωση οστών, κακή αναπνοή, νόσο του εντέρου, διαβήτη, κυστίτιδα, καταρράκτη, υπέρταση, αρθρίτιδα, αμέτρητες αλλεργίες και ποιος ξέρει τι άλλο ...

Ποιες είναι οι επιλογές - Τι πρέπει να ταΐζουμε σκυλιά μας;bigstock-Bulldog-Puppy-With-Dog-Food-6370994

Στην αναζήτησή μου για να βρω τα καλύτερα τρόφιμα σκύλων, έχω περιόρισει τις επιλογές μας σε δυο μεγάλες ομάδες:

1. Εμπορικές τροφές σκύλων: Αυτό περιλαμβάνει συσκευασμένα τρόφιμα που μπορείτε να βρείτε στο σούπερ μάρκετ, κατάστημα κατοικίδιων ζώων ή κτηνίατρο. Οι Εμπορικές τροφές σκυλιών είναι διαθέσιμες σε ξηρές τροφές και κονσέρβες.
Όλα τα μεγάλα ονόματα σκυλοτροφών που γνωρίζουμε τόσο καλά όλοι μας συγκαταλέγονται σε αυτή την ομάδα.

Αυτή η κατηγορία των τροφίμων σκυλιών είναι μακράν η πιο δημοφιλής επιλογή ανάμεσα σε εμάς τους ιδιοκτήτες σκύλων. Εμπορικά τρόφιμα σκύλων είναι μια βολική εύκολη κίνηση αλλά όχι πραγματικά value for money.

Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις. Αρκετές τροφές σκύλων είναι οποίες είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστάτικά. Αρκεί να κοιτάτε πάντα προσεκτικά τα συστατικά τους.

2. Σπιτικές τροφές σκύλων:  Οι σπιτικές συνταγές είναι τελικά η καλύτερη επιλογή για τα σκυλιά μας; Τα σπιτικά γεύματα του σκύλου σας από το μηδέν έχουν πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους ελέγχου όλων των γευμάτων που προσφέρονται. Ξέρεις ακριβώς τι συμβαίνει σε κάθε γεύμα (και όπου προήλθε) και γνωρίζετε επίσης ότι έχει φτιαχτεί σε ένα καθαρό περιβάλλον με τη προσωπική σου φροντίδα.

Η εμπειρία και η συμβουλή μου για την καλύτερη τροφή για PITBULL

Πολλοί άνθρωποι με ρωτούν ποια είναι η καλύτερη τροφή για να κάνω το PITBULL μου “τούμπανο».

Τα συστατικά είναι η σωστή εκτροφή σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη και υγιή διατροφή.

Για να είμαι ειλικρινής, αν είχα το χρόνο, θα ήθελα να ετοιμάζω εγώ προσωπικά όλα τα γεύματά των σκυλιών μου από το μηδέν. Αλλά λόγω φόρτου εργασίας, πίεσης χρόνου και πλήθους σκυλιών, αναγκάζομαι εκτός των σπιτικών γευμάτων πλούσιων με πρωτεΐνη, να δίνω και ξηρή τροφή πλούσια επίσης σε πρωτεΐνη και θρεπτικά συστατικά. Προσωπικά θεωρώ ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με το σπιτικό φαγητό και σας προτρέπω να το εφαρμόζεται.

Επιπλέον, αναφορικά με ξηρά τροφή, από τις κορυφαίες ξηρές τροφές θεωρώ ότι είναι οι σειρές της BELCANDO.


Με εκτίμηση,

Ο εκτροφέας
Βαρδακώστας Κώστας

Δειτε φωτογραφιες μας ...

Επικοινωνια

Χαλκίδα, ΤΚ: 34100
Τηλ. Επικοινωνίας: 6947697414